top of page
pageheader_cegunkrol.jpg

Cégünkről

A Beton-Plusz Kft. egy dunaújvárosi telephellyel rendelkező vállalkozás, amely jelenlegi formájában 1995 óta működik – de jogelődjével együtt már több mint harminc éve szolgálja ki a térség vásárlóit.

Gyártási tapasztalat

Dolgozóink száma 20 fő. A Kft. elődje ugyanezen a telephelyen a lakásépítésben alkalmazott födémbélés-test és ISOPLUS falazóelemek gyártását már 1987-ben elkezdte. Az előző cég szaktudására alapozva alakult meg a jelenlegi társaság, így a vállalkozás már a kezdetektől jelentős gyártási tapasztalatokra tett szert. A cég az alapítás óta folyamatosan állít elő térburkoló köveket, falazó termékeket valamint útszegély elemeket – nagy választékban és mennyiségben. 

Betonplusz_AB06496_targonca.jpg

Termékkínálat

A vállalkozásnak már az indulás óta folyamatosan bővül a termékpalettája. Az évente legyártott egymillió darab födém- és falazóelemet viszonylag kis súlya, megbízható szilárdsága és elsőrangú minősége jellemzi. Évről évre fokozatosan nő a megrendelt térkő mennyisége. Autópálya-, és útépítéshez országszerte folyamatosan szállítunk útszegélyelemeket, mederlapokat. Vállalkozásunk működésének legfontosabb hitvallása a kiváló minőség és vásárlóink teljes körű elégedettsége. Folyamatos növekedésünk alapja az elkötelezettségünk és a megújulásra való nyitottságunk.

Minőség és innováció

Termékeinket az ÉMI (Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs KHT.) veszprémi állomásának akkreditált minőségellenőrzési laboratóriumában rendszeresen vizsgálják. A Kft elsődleges célja a fogyasztók teljes körű kielégítésében rejlik. Ez magában foglalja a lakóházhoz, a környezethez legjobban illeszkedő termék- és színválasztékot és a megfelelő minőséget is. Ennek elengedhetetlen feltétele az innováció: az új gyártmányok listáján többek között új formájú térkövek és útszegélyelemek gyártása is szerepel.

Betonplusz_A201191_gyartas2.jpg

+

carousel02_55774637_opt2400px_v2.jpg

Tekintse meg termékkínálatunkat

A Beton+ termékkínálatában térburkolatok, falazóelemek, szegélyek és útépítési elemek széles választéka várja.

bottom of page